Languages

Select language

Bestill hotellrom nå

Reserver nå

Reisetider

Baggy made this

  • sønd

    sønd

Show/Hide content

Aktiviteter i Oslo

Utfordringer til det lekende menneske

På Rica Holmenkollen Park Hotel finner du aktiviteter som ingen andre hoteller i Oslo kan tilby. Fire stavtak, et 90-metersbakkehopp og en Super G-sving unna hotellet ligger Holmenkollbakken, Skimuseet og det vakre Holmenkollen kapell. Her finnes noen av Oslos største turistattraksjoner og nok av muligheter.
Hoppbakken er selve juvelen i Holmenkollanlegget. Mer enn 100 år gammel er den ombygd 14 ganger og er i dag en moderne arena med en fantastisk utsikt - 417 meter over havet! Her tilbyr vi alt fra det enkle til det nervepirrende: rappellering fra hopptårnet, skiskyting, snøballkasting, grillfest eller middag. Hva med å arrangere ditt lille sommer- eller vinter-OL i Oslo, med selvvalgte aktiviteter, sammen med gode kolleger eller forretningsforbindelser?

Skimuseet ble åpnet i 1923 og er verdens eldste. Utstillingene omfatter bl.a. utstyr fra Fridtjof Nansens og Roald Amundsens polekspedisjoner. Museet egner seg godt som et sted å starte kveldens aktiviteter, f.eks. med en aperitiff før middag, en intimkonsert i Holmenkollen kapell, og med fakkelgang mellom hotellet og kapellet. Som ett av mange alternativer.