Languages

Select language

Bestill hotellrom nå

Reserver nå

Reisetider

Baggy made this

  • Pause i kurset

    Sykkeltur

  • Rigging til konferanse

    SagaHall

Show/Hide content

Konferanse i Oslo

Nettopp våknet opp til vissheten om at du og ditt firma har påtatt dere ansvaret for å arrangere en krevende konferanse? Slapp av! Rica Holmenkollen Park Hotel tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter.

Vi har ingen begrensninger på type konferanse. 10 eller 750 deltakere? Lekent eller formelt? Intimt eller storslagent? Konferanse én kveld, eller utstilling over flere dager som krever 1000 kvm og kjøreport? Vi har alt du skulle trenge for å arrangere en konferanse. På den måten kan du enklere holde fokus på den aller viktigste oppgaven.

Du finner alt du trenger hos oss, 350 m.o.Karl Johan og enda høyere hevet over hverdagens trivialiteter. Våre 38 rom og saler står klare for deg og ditt arrangement. Tilsammen tilfredsstiller de alle tenkelige krav og behov, og samtlige er utstyrt med det aller siste innen kommunikasjonstekniske løsninger.

Og like på utsiden av den rammen du velger, er en enda flottere ramme; naturen omkring og utsikten fra høyden over Oslo!

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon angående våre rom for konferanse, kurs, seminar, messehaller etc. Vi kan stille med alle fasiliteter og er trygge på at vi kan tilby det du ønsker.