Languages

Select language

Bestill hotellrom nå

Reserver nå

Reisetider

Baggy made this

Show/Hide content

Night of Nosferatu:

I årtier har mytene om grev Dracula, Nosferatu, gitt liv til de skumleste vampyrhistorier. Men hvem er egentlig denne eksentriske greven som aldri dør? Som spiddet folk på høygafler for moro skyld? Nå har du, dine kollegaer og dine kunder en unik mulighet til å møte fyrsten og hans muser i egen grusomme person ved å delta på hans årlige etegilde.
En aften som kan få selv det varmeste blod å fryse til is. Ondskapen og lettsindigheten vibrerer i luften allerede før selskapet begynner. Avhengig av hvilken løsning du velger vil man under vordrinken kunne oppleve å bli bestjålet for smykker, klokker, penger eller lignende av en profesjonell lommetyv/ tryllekunster. Magiske korttriks hører også med.
Acapellakoret Bella Capella sørger for å sette den rette stemningen med sine nakne, vakre stemmer. Lydløst vandrer maskebekledde dansere gjennom rommet, som skygger. En ond stemme bryter plutselig inn i folks bevissthet, og befaler selskapet om å gå til bords. Publikum får raskt gleden av å stifte bekjentskap med Nosferatu. Han er både en fryktinngytende og slagferdig person. Sammen med sine vampyrelskerinner sørger han for å underholde med makabre historier, sang og dans. Til latter og beundring, forlystelse og spenning. Musikken fra Phantom of the Opera er en naturlig del av showet. Når alle er gode og mette sørger et partyband for å holde stemningen oppe og litt til.
I rollen som den onde greven er blant andre Francois Sibbald, en av Norges fremste edutainere. Dansere og sangere er artister fra showensemblet Les Femmes. Som partyband foreslår vi gruppa Schlägers med Lars-Fredrik Børresen, eller Les Femmes Starlight, som har spesialisert seg på musikk fra 50- og 60-tallet, med en touch av soul…