Languages

Select language

Bestill hotellrom nå

Reserver nå

Reisetider

Baggy made this

Show/Hide content

Private grupper

Til utdrikningslag, bursdager, jentekvelder og andre festlige anledninger, er Holmenkollen Park Hotel SPA det perfekte stedet. Både for en helaften eller som utgangspunkt for dine private arrangementer. Plassert i vakre omgivelser, kun femten minutters biltur fra Oslo sentrum, vil dere kunne benytte våre romslige og stilfulle lokaler. Vi har førsteklasses behandlingsrom, SPA-lounge med peis, svømmehall, boblebad, badstue, garderober, solarium og aktivitetsrom.
Holmenkollen Park Hotel SPAs hyggelige medarbeidere vil bistå i hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring av et vellykket arrangement. Vi tilbyr også ferdige pakker som kan tilpasses ditt arrangement.
Kontakt vår SPA på e-post post@holmenkollenspa.no / 22 92 28 00 for mer informasjon, for en uforpliktende omvisning, eller for å høre mer om våre aktiviteter for private grupper.
Grupper fra næringslivet

Holmenkollen Park Hotel SPA er et utmerket sted for forretningsarrangementer. Plassert i vakre omgivelser, kun femten minutters biltur fra Oslo sentrum, vil gruppen ha muligheten til å benytte seg av våre romslige og stilfulle lokaler. Vi har blant annet førsteklasses behandlingsrom, SPA-lounge med peis, svømmehall, boblebad, badstue, garderobe, solarium og aktivitetsrom. Holmenkollen Park Hotel SPAs profesjonelle medarbeidere vil kunne bistå i planleggingen fra start frem til gjennomføring av anledningen for å sikre et vellykket arrangement. Kontakt vår SPA på e-post post@holmenkollenspa.no / 22 92 28 00 for mer informasjon, for en uforpliktende omvisning eller for å skreddersy et opplegg.